Slovenská komora medicínsko-technických pracovníkov

pharmaacademy

edukafarm

drmax

Vzdelávanie zdravotníkov cez internet.
Získajte kredity na prvom slovenskom,
vzdelávacom portáli pre zdravotníkov.

Vzdelavanisester.cz

AKTUÁLNE - Otvorený list predstaviteľom Slovenskej republiky

Otvorený list členov prezídia a rady Slovenskej komory medicínsko-technických pracovníkov predstaviteľom Slovenskej republiky.

Vážené kolegyne a kolegovia,

v prílohe si môžete prečítať otvorený list členov prezídia a rady Slovenskej komory medicínsko-technických pracovníkov adresovaný Ing. Andrejovi KISKOVI - prezidentovi Slovenskej republiky, doc. MUDr. Andrei KALAVSKEJ, PhD. - ministerke zdravotníctva Slovenskej republiky, Ing. Petrovi KAŽIMÍROVI - ministrovi financií Slovenskej republiky, Ing. Petrovi PELLEGRINIMU - predsedovi vlády Slovenskej republiky, JUDr. Andrejovi DANKOVI - predsedovi Národnej rady Slovenskej republiky, MUDr. Štefanovi ZELNÍKOVI, PhD., predsedovi zdravotníckeho výboru Národnej rady Slovenskej republiky, Mgr. Jane CIGÁNIKOVEJ - členke zdravotníckeho výboru Národnej rady Slovenskej republiky a Mgr. Antonovi SZALAYOVI - predsedovi úradu Slovenského odborového zväzu zdravotníctva a sociálnych služieb, ktorých Slovenská komora medicínsko-technických pracovníkov žiada aby sa SK MTP podieľala na pripravovanej zmene  mzdového ohodnotenia zdravotníckych pracovníkov, kde by mala byť zapracovaná zmena mzdových nárokov aj ostatných zdravotníckych pracovníkov, ktorí sa súčasným mzdovým systémom v Slovenskej republike cítia diskriminovaní  a nedocenení.

(viac sa dočítate v prílohe)

sekretariát SK MTP

Stiahnuť dokument (914 kB)

created by MAGAT